4 Επεκτάσεις Chrome Tracker Best Price για να λάβετε εκπτωτικές προσφορές στην Ινδία

6
4 Επεκτάσεις Chrome Tracker Best Price για να λάβετε εκπτωτικές προσφορές στην Ινδία

Εάν ψωνίζετε συχνά στο διαδίκτυο σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon Flipkart, το Myntra κ.λπ., έχουμε μια εξαιρετική λύση που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επεκτάσεις του Chrome για παρακολούθηση τιμών για να παρακολουθείτε τις τιμές των προϊόντων που διατίθενται σε αυτούς τους ιστότοπους e-com. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να σωθείτε από ψεύτικα προϊόντα στο Flipkart, Amazon.

Επίσης, Διαβάστε | 2 τρόποι για να επιστρέψετε ένα αντικείμενο στο Amazon ακόμα και όταν δεν το έχετε παραλάβει

Best Price Tracker Extensions για Online Shopping

Χρησιμοποιήστε την επέκταση FlipShope Price Tracker

Το FlipShope είναι μια δημοφιλής επέκταση προγράμματος περιήγησης Google Chrome που επιτρέπει στους χρήστες του να παρακολουθούν και να προβάλλουν τα γραφήματα τιμών ενός προϊόντος σε διάφορους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτή η επέκταση υποστηρίζει τις περισσότερες από τις δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών, όπως π.χ Amazon, Flipkart, Snapdeal, Myntra, Shopclues, AJIO και τόσα άλλα.

Έτσι, η χρήση αυτής της επέκτασης μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα προϊόν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για αυτό. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να εγκαταστήσετε αυτήν την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

 • Ανοιξε Chrome Web Store στο Google Chrome και εγκαταστήστε το Επέκταση FlipShope.
 • Κάνε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome κουμπί για να το εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Περαιτέρω, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη επέκτασης όταν σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε.

 • Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της επέκτασης, ενεργοποιείται αυτόματα.
 • Τώρα, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου egAmazon ή Flipkart και Αναζήτηση για το προϊόν που επιθυμείτε.
 • Θα παρατηρήσετε ένα επιπλέον Κουμπί γραφήματος τιμών κάτω από το όνομα του προϊόντος. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί για να δείτε όλες τις διακυμάνσεις των τιμών σχετικά με την ώρα.

 • Εδώ, μπορείτε να αναλύσετε το ελάχιστη και μέγιστη τιμή του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε.

 • Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο Κουμπί προσθήκης στην οθόνη σας για να το προσθέσετε στην επέκταση για να σας ειδοποιούμε για τυχόν αλλαγές τιμής. Αυτό απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού στον ιστότοπο του FlipShope.

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να προγραμματίσετε το χρόνο και την τιμή της αγοράς σας για να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα στο προϊόν που επιθυμείτε.

Χρησιμοποιήστε την επέκταση Buyhatke

Το Buyhatke είναι μια άλλη αποτελεσματική επέκταση ιστού χρωμίου που σας βοηθά να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο βρίσκοντας τις καλύτερες τιμές σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όταν ψωνίζετε εκεί. Χρησιμοποιώντας αυτήν την επέκταση, μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό τιμών ενός προϊόντος για 3 μήνες. Αυτή η επέκταση λειτουργεί επίσης καλά με μεγάλους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Ακολουθήστε αυτά τα γρήγορα βήματα για να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας αυτήν την επέκταση.

 • Ανοιξε το Google Chrome Webstore και εγκαταστήστε το Επέκταση Buyhatke.
 • Κάνε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome κουμπί για να εγκαταστήσετε αυτήν την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome.

 • Ενεργοποιήστε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας κάνοντας κλικ στο Προσθήκη επέκτασης κουμπί.

 • Τώρα, μεταβείτε στον αγαπημένο σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και κάντε κλικ στο προϊόν που θέλετε για να το ανοίξετε.
 • Θα δείτε ένα αιωρούμενο παράθυρο για το Επέκταση Buyhatke στη μέση δεξιά του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Κάνε κλικ στο Κουμπί γραφήματος τιμών για να δείτε τις διακυμάνσεις της τιμής του προϊόντος σε σχέση με το χρόνο.

 • Αυτή η επέκταση προβλέπει επίσης εάν το προϊόν σας είναι πιθανό να έχει μείωση τιμής. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Ορισμός ειδοποίησης τιμής κουμπί για να ορίσετε μια ειδοποίηση όταν το προϊόν που επιθυμείτε λαμβάνει μείωση τιμής.

 • Μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες για περαιτέρω εκπτώσεις κάνοντας κλικ στο Κουπόνια για να δείτε προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που ισχύουν για το προϊόν σας.

 • Έτσι, με τη βοήθεια αυτών των δεδομένων, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα για το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε.

Χρησιμοποιήστε την επέκταση Keepa για το Amazon

Το Keepa είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεκτάσεις για την παρακολούθηση των τιμών των προϊόντων στο Amazon. Αυτή η επέκταση διατηρεί τα γραφήματα τιμών για περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο Amazon παγκοσμίως. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση.

 • Ανοιξε το Chrome web store και εγκαταστήστε το Επέκταση Keepa στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome.
 • Κάνε κλικ στο Κουμπί Προσθήκη στο Chrome για να εγκαταστήσετε αυτήν την επέκταση.

 • Τώρα, ανοίξτε το Amazon στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο επιθυμητό προϊόν που θέλετε να αγοράσετε.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα του προϊόντος για να βρείτε το Παράθυρο επέκτασης Keepa εμφανίζοντας το ιστορικό τιμών του προϊόντος.

 • Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια ειδοποίηση παρακολούθησης ορίζοντας τις παραμέτρους σας για το προϊόν και κάνοντας κλικ στο Κουμπί έναρξης παρακολούθησης.
 • Αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να παρακολουθείτε την τιμή του προϊόντος που επιθυμείτε για να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα στην αγορά σας.

Μπόνους: Χρησιμοποιήστε την επέκταση παρακολούθησης τιμών για το Flipkart

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Flipkart για να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές, τότε σας έχουμε μια εξαιρετική λύση για να εξοικονομήσετε χρήματα. Το Price Tracker είναι μια δημοφιλής επέκταση που λειτουργεί άψογα για την παρακολούθηση των τιμών των διαδικτυακών προϊόντων στο Flipkart. Αυτή η επέκταση σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε μια ενεργοποίηση αυτόματης αγοράς για ένα προϊόν που διατίθεται στην πώληση flash.

Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας αυτήν την επέκταση-

 • Ανοιξε το Chrome web store και εγκαταστήστε το Παρακολούθηση τιμών επέκταση ιστού.
 • Κάνε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome κουμπί για να εγκαταστήσετε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

 • Ανοιξε Flipkart και αναζητήστε το προϊόν που επιθυμείτε για να το ανοίξετε.
 • Κάνε κλικ στο Εμφάνιση γραφήματος τιμών κουμπί για να δείτε το ιστορικό τιμών του προϊόντος.
 • Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια ειδοποίηση για την τιμή του προϊόντος κάνοντας κλικ στο Ειδοποίηση πτώσης τιμής κουμπί.

Τυλίγοντας

Αυτό είναι ένα περιτύλιγμα για τις καλύτερες επεκτάσεις παρακολούθησης τιμών για εξοικονόμηση χρημάτων κατά τις ηλεκτρονικές αγορές από διάφορους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν αυτή η ανάγνωση των 2 λεπτών σάς βοήθησε να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα στο προϊόν σας στο διαδίκτυο, πατήστε το κουμπί „μου αρέσει“ και μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να τους βοηθήσετε στις ηλεκτρονικές αγορές τους. Όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερους ενημερωτικούς οδηγούς όπως αυτός.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse, ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar