3 τρόποι λήψης και χρήσης του Spotify σε Mac – Gadgets προς χρήση

4
3 τρόποι λήψης και χρήσης του Spotify σε Mac – Gadgets προς χρήση

Το Spotify είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ροής μουσικής με πάνω από 380 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως σε όλο τον κόσμο. Εάν μεταβήκατε πρόσφατα σε MacBook, ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε το Spotify στο μηχάνημά σας για να απολαύσετε μουσική, είτε είναι online είτε εκτός σύνδεσης. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να παίξει το Spotify στο macOS. Σε αυτό το άρθρο, ας δούμε τρεις διαφορετικούς τρόπους χρήσης του Spotify σε υπολογιστή Mac.

Σχετικά | Εύκολα βήματα για να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη ύπνου στο Spotify σε iPhone και iPad

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify σε Mac

Μπορείτε να ακούσετε το Spotify είτε μέσω του web player, χρησιμοποιώντας το Spotify PWA ή να κατεβάσετε την πλήρη εφαρμογή Spotify. Με το Spotify για Mac, μπορείτε ακόμη και να ακούτε τραγούδια εκτός σύνδεσης ή όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Και οι τρεις μέθοδοι περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.

1. Χρησιμοποιήστε το Spotify Web Player

1. Ανοίξτε το Safari ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης στο Mac σας.

2. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε και πληκτρολογήστε open.spotify.com.

3. Μόλις φορτώσει η σελίδα, κάντε κλικ Σύνδεση επάνω δεξιά και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Αυτό είναι. Το Spotify θα φορτώσει τώρα τον λογαριασμό σας με όλα τα τραγούδια, τα άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής που σας αρέσουν. Μπορείτε να ακούσετε οποιοδήποτε τραγούδι θέλετε χρησιμοποιώντας το web player.

Για ταχύτερη πρόσβαση, μπορείτε να το προσθέσετε στους αγαπημένους σας σελιδοδείκτες ή να προσθέσετε το Spotify στην αρχική οθόνη του Mac σας. Για να προσθέσετε μια συντόμευση Spotify, σύρετε και αποθέστε τη διεύθυνση URL από το Safari στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Εγκαταστήστε το Spotify Progressive Web App (PWA)

Τα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome και το Microsoft Edge σας επιτρέπουν εγκαταστήστε ιστότοπους ως εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας το ίδιο, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Spotify web player ως Progressive Web App (PWA) στο Mac σας.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome ή Edge στο Mac σας. Επίσκεψη open.spotify.com.

2. Πατήστε το μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία μόλις φορτωθεί ο ιστότοπος.

3. Επιλέξτε Εφαρμογές και κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε αυτόν τον ιστότοπο ως εφαρμογή.

3. Στο αναδυόμενο μενού, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ.

Αυτό είναι. Η εφαρμογή Web Spotify έχει πλέον εγκατασταθεί στον υπολογιστή Mac σας. Θα τρέχει μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης, αλλά θα λειτουργεί ως ξεχωριστή εφαρμογή με ένα αποκλειστικό εικονίδιο επιφάνειας εργασίας.

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το PWA, επισκεφθείτε το edge://apps ή chrome://apps και διαγράψτε το Spotify.

3. Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Spotify σε Mac

Δοκίμασες να αναζητήσεις το Spotify στο App Store; Λοιπόν, στο macOS, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Spotify από τον επίσημο ιστότοπο του. Δεν είναι διαθέσιμο στο App Store. Δείτε πώς να εγκαταστήσετε το Spotify σε Mac:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και κατευθυνθείτε στο spotify.com/us/download/mac/.

2. Κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί.

3. Τώρα, ανοίξτε το Finder και καταργήστε την αρχειοθέτηση του ληφθέντος αρχείου „SpotifyInstaller.zip“.

4. Κάντε κλικ στο εξαγόμενο Εγκαταστήστε το Spotify.app. Παρακέντηση Ανοιξε όταν σας ζητηθεί η προειδοποίηση „είναι μια εφαρμογή που έχει ληφθεί από το διαδίκτυο“.

5. Περιμένετε μέχρι το πρόγραμμα εγκατάστασης να πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση του Spotify στον υπολογιστή Mac σας.

Τώρα μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Spotify από το Launchpad, να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. Εάν έχετε Spotify premium, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τραγούδια εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε περαιτέρω να συγχρονίσετε τη μουσική που έχετε ήδη κατεβάσει στο Mac σας με το Spotify. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο προφίλ σας επάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ενεργοποιήστε Εμφάνιση τοπικών αρχείωνκαι προσθέστε άλλους φακέλους μουσικής εάν απαιτείται.

Τυλίγοντας

Όλα αυτά αφορούσαν τον τρόπο αναπαραγωγής μουσικής Spotify σε υπολογιστή Mac. Αυτές οι μέθοδοι θα λειτουργούσαν σε όλες τις συσκευές Mac, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων iMac, Mac Mini, MacBook Intel και M1. Τέλος πάντων, όσον αφορά την ακρόαση μουσικής σε συσκευές Apple, τι προτιμάτε – Spotify ή Apple Music; Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar