2 τρόποι για να προσθέσετε δροσερά φωνητικά εφέ στους κυλίνδρους του Instagram

5
2 τρόποι για να προσθέσετε δροσερά φωνητικά εφέ στους κυλίνδρους του Instagram

Το Instagram Reels έχει αρχίσει να αυξάνεται από τότε που κυκλοφόρησαν το 2020. Όλοι προσπαθούν να δοκιμάσουν αυτήν τη σύντομη προσέγγιση βίντεο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για επωνυμία που προβάλλει νέα προϊόντα, επηρεαστές/δημιουργοί που επισημαίνουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν ή μοιράζονται κάτι διορατικό με το κοινό τους. Κάθε καρούλι που βλέπουμε έχει διαφορετικό στυλ παρουσίασης, δροσερά εφέ και κάτι που το κάνει μοναδικό από μόνο του. Σήμερα θα μοιραστώ έναν τέτοιο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε μερικά όμορφα φωνητικά εφέ στους κυλίνδρους σας.

Επίσης, Διαβάστε | 22 Συμβουλές και συμβουλές για να κάνετε δημοφιλείς τους τροχούς του Instagram το 2022

Βήματα για να προσθέσετε διαφορετικά εφέ φωνής στους κυλίνδρους σας

Πρέπει να έχετε δει πολλούς κυλίνδρους όπου, μια ρομποτική ή διαφορετική φωνή αφηγείται τι είναι ο κύλινδρος. Υπάρχουν δύο τρόποι για να προσθέσετε διαφορετικά φωνητικά εφέ στους κυλίνδρους του Instagram. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να προσθέσετε δροσερά φωνητικά εφέ στους κυλίνδρους σας.

Επίσης, Διαβάστε | 6 τρόποι για να δείτε κρυφά την ιστορία κάποιου στο Instagram [2022]

Προσθέστε φωνητικό εφέ στο You Voice στους κυλίνδρους

Ενώ είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε τον κύλινδρο σας στο Instagram, θα συναντήσετε αυτήν την οθόνη. Εδώ πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε εφέ φωνής στον κύλινδρο σας.

Επίσης, Διαβάστε | Κορυφαίες 10 συμβουλές για το Instagram 2022, κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε

Προσθέστε εφέ φωνής στο κείμενο στον κύλινδρο σας

Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε φωνητικό εφέ στους κυλίνδρους σας είναι να προσθέσετε ένα προφίλ φωνής στο κείμενο που προστέθηκε στους κυλίνδρους σας. Δείτε πώς να το κάνετε:

Τώρα, που ξέρουμε πώς να προσθέτουμε διαφορετικά φωνητικά εφέ στο βίντεο των τροχών σας. Βάλτε το δημιουργικό σας μυαλό να δουλέψει, αναβαθμίστε τις δεξιότητές σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε εκπληκτικά βίντεο με τροχούς στο Instagram. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες τέτοιες συμβουλές και κόλπα.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar