Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με μέλη της οικογένειας ή να τα βρείτε στο iPhone

4
Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με μέλη της οικογένειας ή να τα βρείτε στο iPhone

Η κοινή χρήση της τοποθεσίας σας με τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να είναι χρήσιμη για πολλούς λόγους. Η Apple προσφέρει αυτή τη δυνατότητα για τους χρήστες της που είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή Find My. Η λειτουργία που ονομάζεται „Family Sharing“ είναι συχνά γνωστή για την κοινή χρήση εφαρμογών της Apple με την οικογένεια, αλλά προσφέρει επίσης λειτουργίες όπως η κοινή χρήση τοποθεσίας και η παρακολούθηση των μελών της οικογένειάς σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας ενημερώσω πώς μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με την οικογένειά σας στο iPhone σας.

Επίσης, διαβάστε | 2 τρόποι για να εντοπίσετε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένο

Κοινή χρήση τοποθεσίας με μέλη της οικογένειας στο iPhone

Πρώτα απ ‚όλα, για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με την οικογένειά σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας και στη συνέχεια να προσθέσετε μέλη της οικογένειας στο Apple ID σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι εσείς και τα άλλα μέλη της οικογένειας χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση iOS ή iPadOS.

Βήματα για την ενεργοποίηση της κοινής χρήσης τοποθεσίας

Μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με μέλη της οικογένειάς σας ενεργοποιώντας τη δυνατότητα για το αναγνωριστικό σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το ρυθμίσετε:

1. Παω σε Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι Μυστικότητα.

2. Τώρα πατήστε Υπηρεσίες τοποθεσίας.

3. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή στην επόμενη σελίδα και μετά πατήστε Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου.

4. Στην επόμενη σελίδα, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου.

Βήματα για την προσθήκη μελών οικογένειας

Μετά από αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε μέλη στο Apple ID σας με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας και άλλες υπηρεσίες Apple που θέλετε να μοιραστείτε.

1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας και πατήστε στο δικό σας Apple ID.

2. Κάντε κύλιση και επιλέξτε Οικογενειακή κοινή χρήση.

3. Τώρα, πατήστε Προσθήκη μέλους, και στην επόμενη σελίδα πληκτρολογήστε το Apple ID τους ή επιλέξτε από τις επαφές.

Αυτό είναι. Μπορείτε να προσθέσετε έως και πέντε μέλη στην ταυτότητά σας.

Τώρα, αυτά τα μέλη που έχετε προσθέσει στην Apple Family σας θα μπορούν να βλέπουν την τοποθεσία σας. Εάν θέλετε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με ένα συγκεκριμένο μέλος της οικογένειας, μπορείτε να πατήσετε το όνομα αυτού του ατόμου ή να επιλέξετε από τις επαφές σας.

Εντοπίστε την οικογένεια και τους φίλους

Εάν θέλετε να εντοπίσετε κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς σας από τη συσκευή σας, θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ενεργοποιήσετε την „Κοινή χρήση τοποθεσίας“ και στη συσκευή τους. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η ακριβής τοποθεσία για την Εύρεση της εφαρμογής μου είναι ενεργοποιημένη. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Απόρρητο.

2. Τώρα επιλέξτε Υπηρεσίες τοποθεσίας και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην εφαρμογή Εύρεση μου.

3. Πατήστε πάνω του και στην επόμενη σελίδα ενεργοποιήστε την επιλογή Precise Location.

Τώρα, μπορείτε να ελέγξετε τη ζωντανή τοποθεσία του μέλους της οικογένειάς σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My στο iPhone σας. Δείτε πώς:

1. Ανοίξτε την Εύρεση της εφαρμογής μου στο iPhone σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Συσκευές.

3. Τώρα θα βλέπετε τις συσκευές των μελών της οικογένειάς σας εδώ.

4. Πατήστε στη συσκευή του μέλους της οικογένειας και μπορείτε είτε να ελέγξετε τις οδηγίες είτε να παίξετε ήχο εάν η συσκευή έχει χαθεί κάπου.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ένα μέλος της οικογένειας ή συσκευή που παρακολουθείται φθάνει ή φεύγει από μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Για να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις, πατήστε στο όνομα του ατόμου ή του στοιχείου και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί „Ειδοποιήσεις“.

Έτσι, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία με την οικογένεια, να παρακολουθήσετε και να εντοπίσετε τα μέλη της οικογένειάς σας ή τα χαμένα αντικείμενα τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Εύρεση μου. Για περισσότερες τέτοιες τεχνολογικές συμβουλές, μείνετε συντονισμένοι!

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse, ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar