Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού

4
Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού
Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού

Είτε είστε άτομο αφοσιωμένο στο περιβάλλον ή όχι, σίγουρα θέλετε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο οτιδήποτε χρησιμοποιείτε. Σήμερα θα σας δείξουμε πώς επαναχρησιμοποίηση φακελάκια τσαγιού αφού έχετε ετοιμάσει το νόστιμο ρόφημα.

Αν είστε λάτρεις του τσαγιού, σίγουρα έχετε πετάξει πολλά σακουλάκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλα πράγματα. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Τι να κάνετε με τα φακελάκια τσαγιού.

  1. Πόνος δοντιών και ούλων.
  2. Αφαιρέστε τα κονδυλώματα.
  3. Ο ήλιος καίει.
  4. Φυσικό αντιφλεγμονώδες.
  5. Χαλαρωτικό μπάνιο.
  6. Περιποίηση μαλλιών.
  7. Εξαλείφει τις ρυτίδες και την ακμή.
  8. Φροντίδα κήπου.
  9. Εξαλείψτε τις άσχημες οσμές.
  10. Κάντε το ξύλο να λάμπει.

Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε τα φακελάκια τσαγιού ως σπιτική θεραπεία.

Πόνος δοντιών και ούλων.

Εάν έχετε πόνο στο στόμα σας, είτε μέσα δόντια ή ούλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο προψυγμένα και υγρά φακελάκια τσαγιού για να ανακουφίσετε αυτήν την ενόχληση.

Τοποθετήστε τις σακούλες στο σημείο που πονάτε και πιέστε τις για 10 έως 15 λεπτά. Θα βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και θα ηρεμήσει λίγο τον πόνο.

Αφαιρέστε τα κονδυλώματα.

το τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Τα κονδυλώματα ξηραίνουν και φαγουρίζουν το δέρμα. Εάν πίνετε δύο φλιτζάνια τσάι την ημέρα, βοηθάτε στην εξάλειψή τους.

Μην πετάτε όμως τις σακούλες μόλις ετοιμάσετε το ποτό. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να σας βοηθήσουν με τα κονδυλώματα, συνδυάστε την κατανάλωση του τσαγιού και την εφαρμογή της σακούλας απευθείας στο κονδυλωμάτων για να επιτύχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο ήλιος καίει.

Τοποθετήστε κρύα φακελάκια μαύρου τσαγιού στο προσβεβλημένο μέρος. Για να δράσει ως αναζωογονητικό και αντιφλεγμονώδες.

Φυσικό αντιφλεγμονώδες.

Το πράσινο, το μαύρο και το χαμομήλι τσάι έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Εκτός από το να πίνετε τσάι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κρύες σακούλες για να τις τοποθετήσετε στα μάτια και να εξαφανίσετε τις άσχημες σακούλες κάτω από αυτά.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε τοποθετώντας τα σε οποιαδήποτε περιοχή με φλεγμονή και αφήνοντάς τα να δράσουν για 15 λεπτά.

Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε τα φακελάκια τσαγιού ως θεραπεία ομορφιάς.

Χαλαρωτικό μπάνιο.

Τοποθετήστε πολλά χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού στην μπανιέρα. Γεμίστε το με ζεστό νερό και βουτήξτε μέσα.

Τα φακελάκια χαμομηλιού έχουν χαλαρωτική δράση. Αν τα συνδυάσετε με μαύρο ή πράσινο τσάι, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε και τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν.

Περιποίηση μαλλιών.

Για να βοηθήσω στον αγώνα πιτυρίδα, ξαναβράστε τα φακελάκια τσαγιού που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με αυτό το έγχυμα. Για περισσότερη αποτελεσματικότητα, κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής κάθε βράδυ με ένα υγρό φακελάκι τσαγιού της επιλογής σας.

Εξαλείφει τις ρυτίδες και την ακμή.

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν απορροφώνται απευθείας τοποθετώντας τις κρύες, υγρές σακούλες στο δέρμα. Κατά συνέπεια, μπορούν να βοηθήσουν στο ξεθώριασμα των ρυτίδων και στην εξάλειψη της ακμής.

Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε τα φακελάκια τσαγιού στο σπίτι.

Φροντίδα κήπου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο των χρησιμοποιημένων φακελάκια τσαγιού, ως φυσικό λίπασμα, απλώνοντάς τα στο έδαφος ή θάβοντάς τα απευθείας στις γλάστρες ή στον κήπο.

Εξαλείψτε τις άσχημες οσμές.

Τοποθετήστε τα σε ντουλάπια, συρτάρια, μπάνιο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος θέλετε να απορροφήσετε τις άσχημες οσμές. Ως αποτέλεσμα, θα αναδώσουν ένα λεπτό άρωμα που είναι πολύ ευχάριστο.

Κάντε το ξύλο να λάμπει.

Ετοιμάστε ένα έγχυμα με τα ήδη χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Βάλτε το σε ένα σπρέι και καθαρίστε τις ξύλινες επιφάνειες. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έγχυμα για να γυαλίσετε τα ξύλινα πατώματα σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar