Πώς να αποκτήσετε νέο FlyOut UI στα Windows 10 και Windows 11

4
Πώς να αποκτήσετε νέο FlyOut UI στα Windows 10 και Windows 11

Τα Windows 11 της Microsoft αισθάνονται πολύ αναζωογονητικά, καθώς έχουν ένα ολοκαίνουργιο UI που φαίνεται πολύ καθαρό και ελκυστικό και διαθέτει επίσης ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες. Η Microsoft προσθέτει νέες αλλαγές και βελτιώνει μικρά πράγματα για να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη. Μια τέτοια νέα αλλαγή είναι η αλλαγή στο νέο στοιχείο σχεδίασης flyout για τον όγκο, τη φωτεινότητα κ.λπ., η οποία οφειλόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτή η νέα σχεδίαση όντως συμπληρώνει τη συνολική διεπαφή χρήστη.

Επίσης, Διαβάστε | 5 δυνατότητες των Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10

Τρόποι για να αποκτήσετε νέο σχέδιο Flyout στα Windows

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να μπείτε στο μηχάνημά σας με Windows 11 ή ακόμα και αν χρησιμοποιείτε Windows 10 στον υπολογιστή σας.

Αποκτήστε νέο σχέδιο Flyout στα Windows 11

Αυτήν τη στιγμή, αυτή η νέα σχεδίαση είναι υπό δοκιμή και είναι διαθέσιμη μέσω του προγράμματος Windows Insider (Κανάλι προγραμματιστών), με αριθμό έκδοσης 22533. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες των Windows 11. Για να αποκτήσετε λοιπόν αυτή τη νέα διεπαφή χρήστη, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Επίσης, Διαβάστε | 6 Λειτουργίες απορρήτου των Windows 11 που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αμέσως

Αποκτήστε νέο σχέδιο Flyout στα Windows 10

Εάν ο υπολογιστής/φορητός υπολογιστής σας δεν πληροί τις απαιτήσεις των Windows 11 ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με το TPM 2.0 ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν μπορείτε να εκτελέσετε τα Windows 11 στο σύστημά σας. Υπάρχει ακόμα τρόπος για να αποκτήσετε αυτό το νέο σχέδιο πτερυγίων στα παράθυρά σας. Δείτε πώς να το κάνετε:

Επίσης, Διαβάστε | Windows 11 SE έναντι Windows 11: 5 βασικές διαφορές που πρέπει να γνωρίζετε

Τυλίγοντας

Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Flyout UI στον υπολογιστή σας με Windows, ανεξάρτητα από το αν ο υπολογιστής σας εκτελείται σε Windows 11 ή Windows 10. Μπορείτε να προσθέσετε μια αίσθηση φρεσκάδας στην εμπειρία σας στα Windows. Μπορείτε να δείτε περισσότερες κρυφές λειτουργίες των Windows 11, για να βελτιώσετε περαιτέρω την εμπειρία σας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες τέτοιες συμβουλές.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar