Πώς να ακούσετε την εγγραφή του Clubhouse στην επιφάνεια εργασίας χωρίς σύνδεση

14
Πώς να ακούσετε την εγγραφή του Clubhouse στην επιφάνεια εργασίας χωρίς σύνδεση

Το 2020, η εφαρμογή Clubhouse για κοινωνική επικοινωνία που βασίζεται στον ήχο έφτασε στην αγορά, η οποία έγινε αμέσως επιτυχία. Νωρίτερα, για να επικοινωνήσετε σε αυτές τις φωνητικές αίθουσες συνομιλίας, έπρεπε να συνδεθείτε στην εφαρμογή. Τώρα, το Clubhouse κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία μέσω της οποίας μπορείτε να ακούτε τον ήχο οποιουδήποτε δωματίου του Clubhouse από το τηλέφωνο ή την επιφάνεια εργασίας σας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε ή να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να μάθετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Clubhouse στον υπολογιστή.

Επίσης, Διαβάστε| 6 τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα ήχου στην εφαρμογή Clubhouse

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Clubhouse για ακρόαση Ιστού χωρίς σύνδεση

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Clubhouse στο παρελθόν, ίσως να είστε εξοικειωμένοι με την κουραστική εργασία της δημιουργίας ενός νέου λογαριασμού και της πρότασης από τον φίλο σας για χρήση του. Λοιπόν, τώρα το Clubhouse πρόσθεσε επίσημα τη δυνατότητα για διαδικτυακή ακρόαση στο οποίο μπορείτε να ακούτε φωνητικές αίθουσες συνομιλίας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στην εφαρμογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να ακούσετε την αίθουσα ήχου από οποιαδήποτε συσκευή, όπως το κινητό ή τον υπολογιστή σας, χωρίς καν να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Αυτή η δυνατότητα είναι αυτήν τη στιγμή υπό πείραμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα διαδοθεί σε άλλες χώρες με βάση τα σχόλια και την εμπειρία των χρηστών.

Βήματα για να βιώσετε την ακρόαση στο Web χρησιμοποιώντας το Clubhouse

  • Ανοιξε το Λέσχη δωμάτιο στην εφαρμογή που θέλετε να μοιραστείτε για ακρόαση στον ιστό.
  • Πατήστε στο Κουμπί κοινής χρήσης στο κάτω μέρος του δωματίου για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Μπορείτε ακόμη να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων ή να τον δημοσιεύσετε απευθείας στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε αυτήν την αίθουσα ήχου μέσω της ίδιας της εφαρμογής Clubhouse πατώντας στο Μοιραστείτε το στο Clubhouse επιλογή.

  • Μπορείς επεξεργαστείτε και προσθέστε σχόλια πριν μοιραστείτε την αίθουσα ήχου του Clubhouse.

  • Μόλις μοιραστείτε, οι ακόλουθοί σας θα το λάβουν αμέσως Γνωστοποίηση για το δωμάτιο.

  • Αυτό είναι. Όποιος κάνει κλικ στον κοινόχρηστο σύνδεσμο θα μπορεί να ακούσει την κοινόχρηστη αίθουσα ήχου χωρίς σύνδεση από οποιοδήποτε κινητό ή σύστημα.
  • Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί επίσης με Επαναλήψεις στην εφαρμογή Clubhouse.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα εφαρμογής Clubhouse για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Τυλίγοντας

Ελπίζω να σας άρεσε να μαθαίνετε για αυτήν τη νέα δυνατότητα που είναι διαθέσιμη για την εφαρμογή Clubhouse. Εάν βρίσκετε αυτό το άρθρο κατατοπιστικό, πατήστε το κουμπί Μου αρέσει και μοιραστείτε το στους φίλους σας για να τους καθοδηγήσετε με την εφαρμογή Clubhouse.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse, ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar