Η Seraphim λανσάρει τη νέα φωτοβολταϊκή μονάδα υψηλής απόδοσης της σειράς S5

4
Η Seraphim λανσάρει τη νέα φωτοβολταϊκή μονάδα υψηλής απόδοσης της σειράς S5

Η Seraphim Energy Group, κορυφαίος κατασκευαστής ηλιακών προϊόντων παγκοσμίως, κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα γενιά προϊόντων της, τα φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής απόδοσης της σειράς S5, με μέγιστη ισχύ έως και 670 W και απόδοση μονάδας 21,57%.

Ενσωματώνοντας γκοφρέτες πυριτίου μεγάλου μεγέθους 210 mm με τεχνολογίες πολλαπλών ράβδων, μισών κυψελών και διπλού γυαλιού, οι μονάδες της σειράς S5 μπορούν να επιτύχουν υψηλότερη απόδοση και αξιοπιστία. Αυξάνει την περιοχή λήψης φωτός, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των κυψελών.

Επιπλέον, σε σύγκριση με την κανονική τεχνολογία απόστασης κυψελών 2 mm, το νέο προϊόν υιοθετεί τεχνολογία ενθυλάκωσης υψηλής πυκνότητας 0,8 mm για να βελτιώσει σημαντικά την πυκνότητα ισχύος των μονάδων και να διασφαλίσει την ποιότητα του προϊόντος.

Για να ανταποκριθεί σε διαφορετικές απαιτήσεις για μονάδες υψηλής απόδοσης, η Seraphim κυκλοφόρησε δύο εκδόσεις, 132 κυψελών και 120 κυψελών, που συνδυάζουν διαμορφώσεις μονής και διπλής όψης διπλού υαλοπίνακα, με ισχύ που κυμαίνεται από 595 έως 670 W

Έχοντας υποβληθεί σε πολλαπλές δοκιμές, όπως PID, χαλάζι, σκόνη άμμου και αμμωνία, η σειρά προϊόντων S5 επιδεικνύει υψηλή αξιοπιστία και σύμφωνα με την εταιρεία, αναμένεται να είναι ισχυροί ανταγωνιστές στον τομέα των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας φωτοβολταϊκών μονάδων. αποδοτικότητα.

Το έτος 2021 ήταν η 10η επέτειος από την ίδρυση του Σεραφείμ.

Οι προσπάθειές τους έχουν αναγνωριστεί με πολλά βραβεία, όπως το Tier 1 PV Module Manufacturer από το Bloomberg και το Best PV Module Manufacturer από τα PV Evolution Labs.

Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 14 GW προϊόντων Seraphim έχουν αποσταλεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.seraphim-energy.es

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar