Η πρόκληση της αποταμίευσης σε 52 εβδομάδες

5
Η πρόκληση της αποταμίευσης σε 52 εβδομάδες
Τζάκποτ Πρόκλησης Αποταμίευσης 52 Εβδομάδων

Ξεκινήσαμε τη χρονιά προσθέτοντας μια απλή ιδέα για να εξοικονομήσετε ένα καλό χρηματικό ποσό επαναχρησιμοποιώντας ένα παλιό γυάλινο βάζο. Είναι μια αρκετά απλή πρόκληση. Απλά πρέπει να βάλετε χρήματα για 52 εβδομάδες, στην περίπτωσή μας σε ένα γυάλινο βάζο. Η ιδέα μας είναι να εξοικονομήσουμε χρήματα για πράγματα ή συνήθειες που βλάπτουν το περιβάλλον, αφαιρώντας τα από τη ζωή μας και έχοντας μια ανταμοιβή πάνω από αυτό.

Σκάφος πρόκλησης 52 εβδομάδων

Κάθε εβδομάδα θα βάζουμε ένα χρηματικό ποσό ίσο με τον αριθμό των εβδομάδων που είμαστε. Θα ξεκινήσουμε την πρώτη εβδομάδα με 1 €, μέχρι να τελειώσουμε την εβδομάδα νούμερο 52, την τελευταία του χρόνου, βάζοντας 52 €. Δηλαδή 1 ευρώ την πρώτη εβδομάδα, 2 ευρώ τη δεύτερη, 3 ευρώ την τρίτη και ούτω καθεξής μέχρι 52 ευρώ την εβδομάδα 52. Στο τέλος του χρόνου θα έχουμε 1.378 ευρώ.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το πρότυπο.

Τα παραπάνω ποσά είναι ένα απλό παράδειγμα για να ταιριάζουν με τις εβδομάδες του έτους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ποσά που θέλετε ή μπορείτε. Αν δεν μπορείτε να το εκπληρώσετε, μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δυνατότητές σας, το σημαντικό είναι να αποκτήσετε θετικές αποταμιευτικές συνήθειες.

Θα εφαρμόσουμε την πρόκληση σταματώντας να καταναλώνουμε πράγματα που καταναλώνουμε συνήθως, εξοικονομώντας καύσιμα αυξάνοντας τις διαδρομές μας με τα πόδια ή με ποδήλατο, οποιαδήποτε ιδέα να χρησιμοποιήσουμε λιγότερο το αυτοκίνητο, εξοικονομώντας ενέργεια εφαρμόζοντας πολλά κόλπα και συνήθειες που ήδη υπάρχουν, φτιάχνοντας το δικό μας σπιτικό καθαρισμός σαπουνιού ή προϊόντων μας, αγορά σε καταστήματα μεταχειρισμένων, μείωση της σπατάλης τροφίμων, προσπαθώντας να μην πετάμε τρόφιμα, αγορά χύμα, και πολλά άλλα πράγματα που σίγουρα σας έχουν ήδη συμβεί και σίγουρα βοηθούν το περιβάλλον. Προτείνω το Downshifting. Πώς να ζήσετε καλύτερα με λιγότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar